Benefiet Lunch & Veiling Forza4

Wat? Benefiet Lunch & Veiling Forza4

Benefietlunch en veiling in the Barn voor Forza4 Neia en Siem

Zondag 21 mei vindt er een benefietlunch en veiling plaats in the Barn van Kasteel Tongelaar door Forza4 Neia en Siem. De totale opbrengst van deze dag gaat naar de ontwikkeling van een medicijn tegen de energiestofwisselingsziekte. Kasteel Tongelaar zal aanvullend 10% van de dagopbrengst doneren aan dit goede doel.

Programma
• 11.45 – 13.00 uur Tongelaar lunch met live muziek door Mindy & Benjamin
• 13.00 – 13.15 uur Presentatie over het goede doel
• 13.15 – 14.00 uur Live veiling door veilingmeester
• 14.00 – 15.00 uur Rondleiding kasteel en bezoek bierbrouwerij De Blauwe Knoop

Uiteraard kun je voorafgaand of na het programma tijdens een wandeling genieten van het prachtige en uitgestrekte landgoed.

Lunch
De “Tongelaar BenefietLunch” bestaat uit: soep met stokbrood en kruidenboter, frisse salade, pasteitjes met champignonragout en diverse luxe sandwiches (zalm, kipfilet, parmaham, abdij ham en oude kaas), koffie, thee, melk en jus d’orange.

Prijzen Benefietlunch: € 27,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar € 15,-.
Kom jij ook? Meld je dan hier aan.

Veiling
De veiling bestaat uit een online-veiling en een live-veiling. Op de pagina veilingen ziet u de meest prachtige veilingitems aangeboden door verschillende aanbieders. De online-veiling stopt op 20 mei om 12.00 uur. De veiling wordt op 21 mei live door de veilingmeester heropend tijdens de Benefietlunch en dan kunnen de online biedingen overboden worden.

Kasteel Tongelaar
Tongelaar 12 Mill
Let op: bij autonavigatie ‘Hoogedijk’ invoeren.