Ook Prins Robert 1 krijgt een eigen biertje

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het MBDG hadden de broeders een verrassing voor hun voorzitter. Op zaterdag avond 18 januari zal het MBDG in Café Royal een nieuw biertje presenteren voor Prins Robert 1.

Omdat prins Robert 1, in het dagelijks leven beter bekend als Robert Verweijen, een broeder is en zelfs voorzitter van het Mills Bier drinkers Gilde moest er dus weer een biertje gebrouwen worden.

Dit gebeurde 3 jaar geleden ook toen Marco de Klein prins was en 11 jaar geleden voor het eerst toen Quentin van Overdijk prins was van Ut Germelaand. 11 jaar geleden werd er door het MBDG nog een biertje gepresenteerd namelijk voor broeder Jurgen van Hal die in dat jaar boerenbruidspaar was. Alweer een 4e biertje dus, maar de derde ter gelegenheid van een prins.

Daarvoor sloegen het MBDG en de mannen van de Blauwe Knoop de handen weer ineen en gingen nadenken wat dit moest gaan worden. Gelukkig is nadenken over bier bij beide groepen geen probleem dus ze waren er zo uit. Het moest een Tripel worden omdat Robert dus de derde prins is binnen het MBDG. En om extra nadruk hierop te leggen is er ook gekozen om met 3 granen te gaan brouwen. Het resultaat hiervan is dus te proeven op 18 januari bij Café Royal, Kerkstraat 35 te Mill.
Namens Prins Robert 1 en Prinses Marloes, Het MBDG en de Blauwe Knoop willen wij hiervoor iedereen uitnodigen. De avond zal rond de klok van 21.00 uur aanvangen.

Bron:InMill