Proeverijen

We hebben zelf een proeflokaal, waar we gezellige bierproeverijen organiseren. Bij elk biertje kan ook een bijbehorend hapje geserveerd worden. Deze hapjes worden door de dames van de Blauwe Knoop zelf gemaakt. De hapjes zijn met bier bereidt, of met overblijfselen van het bierbrouwproces. Er is een keuze uit verschillende proeverijen, wij passen de proeverij aan ,aan de wensen van de klant. De proeverijen kunnen geboekt worden vanaf en groep van 10 personen.

Ook hebben we open proeverijen op inschrijving. Dit is met onze eigen bieren en met bieren van andere brouwerijen of in de vorm van een thema avond. Dit is ook leuk als je met een gezelschap bent met minder dan 10 personen.

Voor de open inschrijvingen, houdt facebook en de site in de gaten. deze zijn te vinden in onze agenda. geef je aan op via de mail info@deblauweknoop.com

Voor meer informatie over georganiseerde proeverijen neem contact met ons op. U kunt altijd even bellen of een mail sturen. Voor onze contact gegevens, zie onze contact pagina.